четвртак, 27. фебруар 2014.

SOLIDARNOST:Pomozi mladi pored sebe

Naravno da smo same sebi najbitnije kada krocimo u salon u potrazi za svojom savrsenom vencanicom, ali nije na odmet da se solidarisemo i da ne budemo sebicne pored 'koleginice' mlade koja u istom trenutku isprobava vencanice. Pratnja buduce mlade (sve one drugarice, sestre, mame, kume..) ume da bude posle nekog vremena jako umorna od silnog razgledanja, pa im je onda svaka vencanica dobra i cesto ako vam neka vencanica i ne stoji, one vise nemaju koncentraciju i ne mogu da vam daju iskren odgovor (na stranu to sto je vecini lepo bilo sta u cemu se pojavite, jer vas vole i lepi ste im kakvi jeste sta god da obucete).
Hvala Bogu, pa nisam imala takvo iskustvo, ali posto sam bila svedok takvih situacija koje su imale druge mlade, morala sam da reagujem.
Dovoljno je fino i suptilno reci (neke osobe ne vole da im se mesa neko sa strane!) 'mislim da ti oni modeli bas dobro stoje'  ili ako vidite da buduca mlada pored vas odlicno izgleda u vencanici koju je probala, obavezno joj prenesite vase odusevljenje! Lepa rec nekoga sa strane, mnogo znaci, pogotovo u takvim situacijama.
Zato, drage moje buduce mlade, solidarisite se jedne sa drugima, pomozite drugoj mladi (u nevolji), sirite pozitivnu energiju i delite komplimente. Uradite nesto lepo za mladu pored sebe-i vi cete se osecati lepse!

Нема коментара:

Постави коментар