уторак, 11. новембар 2014.

Vencanice za zimske svadbe.

Vencanje u zimskom periodu je savrsena prilika da odaberete neku od predivnih vencanica sa rukavima. Iako vencanice sa rukavima nisu bas narocito popularne u Srbiji (tradicionalna princeza ipak preuzima primat kod nasih buducih mladi), one su pravi izbor za hladne, zimske dane.
Zavisno od modela rukava, bez izuzetka stoje svima. Kratki, tri cetvrt, dugi, siri, uzi, leprsavi, rukavi vencanicama daju dozu elegancije.
Koliko ste puta videli mladu u vencanici sa rukavima? Retko ili gotovo nikad. Sto je jos jedan plus ako zelite da budete malo drugacija mlada, sto verujem da je svima nama donekle bitno. Da budemo jedinstvene i neponovljive na svom vencanju.
Zasto onda birati vencanice koje je vecina mladi iznosala, one vec vidjene ili one koje lice jedne na drugu, pa opet nekako dodje na to da su iste?
U salonima ima mali broj vencanica sa rukavima (shodno potraznji, zar ne?), ali zato ima zaista lepih 'dodataka' koji se oblace na vencanicu koja nema rukave i daju potpuno drugo lice vencanici.
Od jednostavnih do onih bogatih detaljima, cipkani, od tila, razlicitih duzina i krojeva, veliki je izbor i svaki salon ima drugacije, u cemu je i najveca lepota.
Ukoliko niste do sad razmisljale o tome, odvazite se-pa probajte nesto drugacije. Iznenadicete se koliko to stvarno dobro ume da bude; a ako vam i dosadi tokom svadbe, najbolje od svega je sto moze i da se skine.
Evo i nekih primera kako to sve moze  da izgleda!















Нема коментара:

Постави коментар